Aktuelt

Siste nyheter og oppdateringer

Siste nyheter

Lærebedrifter som søker lærling 2023

Hvis du ikke har funnet en læreplass så kan SOSO hjelpe deg med dette. Det gjør vi på denne måten:

  1. Du sender søknad og CV til opplæringskontoret på post@soso.no. Skriv litt om dine ønsker, så vil SOSO sjekke mulighetene.
  2. Etter at vi har mottatt søknaden din vil SOSO gjennomføre et intervju med deg. Hvis vi finner en aktuell lærebedrift, vil du vil bli kontaktet av opplæringskontoret for et intervju.
  3. Dersom vi finner en aktuell lærebedrift, vil SOSO sette deg i kontakt med bedriften du ønsker læreplass i.
  4. Hvis du og lærebedriften blir enige om at du kan være lærling der, vil SOSO sørge for at lærekontrakten etableres.

Fagbrev innen service og samferdsel/ salg, service og reiseliv kvalifiserer til opptak til bachelorstudiet i serviceledelse og markedsføring

Fagbrev i reiselivsfag, resepsjonsfag, salgsledelse eller kontor- og administrasjonsfag eller Fagbrev som administrasjonsmedarbeider, reiselivsmedarbeider eller salgsmedarbeider kvalifiserer til opptak til Bachelorstudiet i serviceledelse og markedsføring ved Handelshøgskolen Innlandet, Campus Rena. Opptaket skjer via y-vei som står for yrkesvei.

Høgskolen har tatt opp studenter med fagbrev siden 2009 og har svært gode erfaringer. Studentene med fagbrev kan vise til gode eller svært gode resultater dersom de velger å følge studieprogresjonen og legger inn arbeidsinnsatsen deretter.

Opptak for Y-vei kandidater foregår gjennom lokalt opptak. Opptakskontoret kan nås på mail: opptak@inn.no eller telefon: 62 43 00 04. Studieprogramansvarlig for studiet er Daniela Lundesgaard: daniela.lundesgaard@inn.no . Mer informasjon om studiet finner en på Høgskolens hjemmeside: www.inn.no/BAservice

Søknadsfrist er den 15.april 2023.

Bachelor-i-serviceledelse-og-markedsforing.pdf